Gazduire Casute de email dedicate

Ai un site de prezentare dar prin intermediul unui mail adiacent acestuia comunici cu toti clientii tai?
Ai nevoie de rapiditate,siguranta,usurinta si stabilitate pentru serverul de email unde este gazduita casuta ta postala?
Noi suntem solutia optima pentru tine!


Serverele noastre pe care gazduim serviciile de webhosting si email hosting sunt de ultima generatie fiind dotate cu spatii de stocare de tip SSD, reusind astfel sa oferim o viteza de scriere si citire uriasa indiferent de numarul de accesari si de cantitatea de date!
Putem garanta redundanta,rapiditate si confort in utilizarea serviciilor dedicate de email pentru clientii nostri!


Indiferent de problemele pe care le poti intalni in timpul utilizarii serviciilor noastre suntem dispusi la orice ora din zi si din noapte va oferim super telefonic sau prin email pentru a va putea indeplini, la randul dvs., indatoririle la standarde ridicate!

Noi tratam in mod individual fiecare client in functie de necesitati, astfel ca se poate face o cerere de oferta in care sa fie mentionate urmatoarele aspecte: numarul domeniilor in baza carora se creaza emailurile,cantitatea ocupata lunar de emailuri (aproximativ),numarul vizitelor zilnice pe siteul dvs(aproximativ), prin intermediul butonului de mai jos!
Va asteptam in echipa 2GB.Ro

Cere o oferta!


Lista preturilor de servicii suplimentare:

Mai jos veti gasi o lista in care veti regasi preturile pentru anumite servicii extra adiacente acestui serviciu.Service Durata Pret Comanda
Migrarea siteului spre noul server 48 Ore 0 Euro Comanda prin Ticket
Crearea a 10 casute de email 4 Ore 1 Euro Comanda prin Ticket
Blocarea emailurilor de tip spam(10 adrese) 6 Ore 1 Euro Comanda prin Ticket
IP dedicat 5 Ore 1 Euro/Luna Comanda prin Ticket

Powered by WHMCompleteSolution