Nov 17th START RADUCERILOR DE PANA LA 55%!! Mega oferte de BlackFriday marca 2GB.RO

Asteptam sa te bucuri de ofertele noastre de BlackFriday cu reduceri de pana la 55% in perioada 17-21 Noiembrie!Cu ocazia BlackFriday va oferim cele mai mari reduceri din an , doar in perioada 17-21 Noiembrie:Codurile Promotionale:BLACK2017 (35% Reducere la Gazduire Radio, Gazduire Jocuri, Servere TS3, Servere VPS / VDS / VPS ... Continuare »

Apr 11th Promotie de paste!

Cu ocazia sarbatorilor pascale 2GB Services ofera pentru clientii sai reduceri de la 20 pana la 29% la aproape toate produsele dupa cum urmeaza:Folosind codul PASTE2017 beneficiati de o reducere de 29% pentru:-->Toate pachetele de gazduire WEB-->Toate pachetele de gazduire jocuri(CS,SAMP,MTA,CS:Go..)-->Toate pachetele de gazduire TS3 ... Continuare »

Sep 26th Restart Server Gaming

In data de 28.09 ora 13:15 va fi aplicat un restart si o lucrare de mentenanta de 20 de minute asupra serverului pentru gazduire jocuri!
Datele dvs nu vor fi pierdute sau modificate!
Va multumim pentru intelegere!
Echipa 2GB.RO

Jul 14th Plata SMS prin DIGI Mobil

Incepand de astazi clientii nostri pot beneficia de plata automata prin modul de plata SMS! S-a muncit mult pentru ca dvs. sa va fie cat mai accesibila plata indiferent de situatie! Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

Cu Stima,
Echipa 2GB.Ro

Feb 16th TS3 Music BOT

Va anuntam cu mare placere faptul ca am lansat pe piata un nou produs specific serverelor de teamspeak, si anume un music bot.Instalarea serviciului se va face in maxim 10 ore de la efectuarea platii acestui produs!Cu acest serviciu puteti sa redati melodii pe serverul dvs de TS3 pe un anumit canal, utilizand fie youtube fie melodii pe care le ... Continuare »

Dec 19th Bun Venit Pe 2GB Srvices!

Under Construction

Powered by WHMCompleteSolution