Privacy Policy

Politica confidentialitate - 2GB.RO

Administratorii acestui site respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale tuturor persoanelor care acceseaza acest site. De aceea administram in conditii de siguranta datele personale ale fiecarui utilizator. Utilizatorii inregistrati pe www.2gb.ro, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

-dreptul de suport (informatii).
-dreptul de a accesa si modifica datele personale.
-dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru informatii legate de datele personale sau intrebari legate de Politica de Confidentialitate care va privesc direct, ne puteti contacta la pagina de contacat.

DATE SOLICITATE


2GB Services solicita utilizatorilor urmatoarele date de identificare personale:
- Numele de familie
- Prenumele
- Companie (optional)
- Adresa e-mail
- Adresa
- Cod postal
- Numar de telefon

Retinem urmatoarele tipuri de date de la utilizatorii www.2gb.ro:
Adresa IP;
Browser folosit;
Sistem de operare;
Paginile accesate pe site-ul nostru.

UTILIZAREA DATELOR SOLICITATE


Folosim datele solicitate utilizatorilor pentru:
- intocmirea contractelor de prestari servicii (doar daca utilizatorul doreste aceasta)
- intocmirea facturilor fiscale reprezentând contravaloarea serviciilor cumparate de catre persoanele vizate.
- pentru a va tine la curent cu ofertele noastre, cat si pentru a va anunta de starea retelei.

2GB.ro colecteaza datele de la utilizatori cu scop statistic şi pentru imbunatatirea serviciilor oferite. Aceste date nu se dezvaluie niciodata, nici unei persoane care nu fac parte din 2GB.

CONTROl, ACCES SI SECURITATE

Va garantam 100% confidentialitatea informatiilor personale. Informatiile personale ale utilizatorilor 2GB sunt colectate şi procesate prin intermediul WHMCS. Pentru mai multe informatii accesati http://www.whmcs.com
Accesarea informatiilor personale se face pe baza unui nume de utilizator sau email şi a unei parole aleasa de utilizator, iar informatiile personale ale unui client sunt accesibile clientului respectiv şi operatorilor 2GB.

PLATI ONLINE


Platile online emise prin card bancar sau paypal sunt procesate prin partenerii noştri www.epayment.ro si www.paypal.com si va rugam sa le vizitati pentru a citi Termenii si Conditiile acestora. 2GB nu are acces sub nici o forma la informatii precum numarul cardului sau alte date/informatii sensibile.

SUSPENDAREA SERVICIILOR

Ne rezervam dreptul de a suspenda un serviciu sau un cont fara o instiintare prealabila daca, prin intermediul unor medii publice, unul sau mai multi clienti defaimeaza imaginea firmei aducand injurii administratorilor sau angajatiilor.
Informatiile sensibile sau personale vor fi utilizate şi publicate de firma doar in urmatoarele cazuri:

- la cererea autoritatilor;
- in cazul disputelor financiare.
- necesitatatea clarificarii diverselor probleme neplacute pe care un client le poate crea.

Orice persoana poate accesa si cumpara un serviciu de la 2GB.RO, insa odata cu asta sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre de utilizare a serviciilor, chiar daca serviciile se activeaza in mod automat. Utilizarea serverelor noastre pentru continut ilegal este interzisa, indiferent de domeniu. In cazul in care incalcati aceasta regula, la scurt timp serviciul dumneavoastra va fi suspendat.

Powered by WHMCompleteSolution